Uverejnené Vložiť komentár

Led sprcha a jej využitie

V dnešnej modernej dobe existuje na svete kopec vecí, dalo by sa povedať aj srandičiek, čím si mi ľudia spríjemňujeme život. Led sprcha je novinka no možno si sa s ňou už stretol, pozrieme sa na to podrobnejšie

led sprchaa
Vyzerá nenápadne no celkom slušne rukoväť rožiari

Teraz je tu nová dizajnová led sprcha, ktorá spĺňa aj esteticko informačné  účely. Tým jedným je estetickosť v tvojej kúpeľni a tým druhým je fakt, že na sprchovanie treba sprchu :-) Led sprcha ti zaručí príjemné kúpanie so siedmimi farbami. Základné sú 3 farby – červená, zelená a modrá. Od nich sa odvíjajú ostatné farby.

Led sprcha sa pustí hneď ako pustíš vodu a keď vodu vypneš, vypne sa aj svetlo na led sprche. Vrátim sa k spomínaným farbám na led sprche.

 

 

 

 

 

Toto je verzia led sprchy s RGB svietením ( red, green, blue v preklade červená,zelená a modrá ) ktorá farby nemení podľa teploty ale automaticky farby prelína vytvorí tak RGB efekt.

led sprcha cena Dobré je, že led sprcha neobsahuje žiadne batérie, ktoré by  sa časom vybili.

 Obsahuje turbínku, ktorá to všetko poháňa. Ešte treba upozorniť, že  sa nepredáva celá sprcha, ale iba sprchová hlavica  led sprchy  s rukoväťou tak ako je na obrázku. Nainštalovať sprchu nie je  vôbec ťažké.

 Stačí iba odmontovať hlavicu tej tvojej staršej sprchy a namontovať  led sprchu pre „farebné cool sprchovanie“. Myslím si, že je to skvelý  doplnok, čo sa týka menších školákov, ktorý sa sami nechcú  sprchovať.

 Pri led sprche sa bude chcieť každý kúpať, len pozor na veľké  míňanie vody :-)

Led sprcha meniaca farbu vody
Táto led hlavica mení farby vytekajúcej vody v sprche podľa teploty

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *