Uverejnené Vložiť komentár

Led hodinky vo všeobecnosti

Led hodinky sú novou módnou vychytávkou a sú praktickým pomocníkom pri ukazovaní času aj v tme jediným stisknutím tlačítka.

Led hodinky som si prvý krát dala na seba približne pred pol rokom, pritom som vôbec netušila, čo všetko dokážu. Predstavte si, že ste niekde vonku, chcete sa pozrieť koľko je hodín, preto sa výborne hodia do tmy.

led hodinky

Led hodinky sú výborné aj v tom, že dokážu šetriť batériu, pretože pre ukázanie času, dátumu alebo týždňa treba stlačiť tlačidlo, ktoré podporí funkciu led a hodinky vám ukážu to, čo potrebujete vidieť  a po čase sa znova led podsvietenie vypne, čo je, ako som už spomínala, v rámci šetrenia batérií veľmi dobré .Štýlové podsvietenie vždy zobrazí čas coolovo :)

led hodinky  v bielom

Sú rôzne druhy led hodiniek, ktoré sú ukazovateľom času, dátumu, dňa a noci ( AM/PM ), niektoré majú funkciu stopiek, budíka  a dokonca ukazujú aj koľký deň je v poradí.

Tento článok nie je o jednom type led hodiniek, ale o všetkých, ktoré nájdete v našom internetovom e-shope  Pri výrobku v texte sa dozviete o nich užitočné informácie, ako aj návod na nastavenie času, dátumu, budíka a podobne

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *