Uverejnené Vložiť komentár

Ďalšie tipy pre led ventilky

Je dobré, ak led ventilku dlhšiu dobu nepoužívate, aby ste si ju odšróbovali a medzi poslednú vrchnú baterku a kontakt žiarovky dáte malinký papierik, aby led ventilka zbytočne neblikala. Tak isto, ako keď sú doručené v obálke.

 

Dá sa to aj ľahším spôsobom. Keď led ventilku odšróbovaním povolíte, tým sa zamedzí kontakt žiarovky s baterkami a led ventilka tak nebliká. Ale takéto odšróbovanie má aj nevýhodu. Niektoré musíte pomaly až do úplneho konca odšróbovať a tak sa ľahko môže stať, že vám vypadnú niektoré časti led ventilky, alebo pre tých menej skúsených, keď sa budú snažiť dať naspäť baterky do led ventilky a nebodaj ich dajú opačne, ľahko sa môže stať, že baterky si vyskratujete.

led ventilky inštalácia
Ak sa stane, že si kúpite led ventilku, odložíte ju na čas nabok, že práve teraz sa vám nehodí na koleso a po čase ju chcete namontovať ale nesvieti, stačí, ak vytiahnete baterky, pošúchate (očistíte) každú zvlášť a dáte si ich naspäť, mala by svietiť. Mne sa niekedy ani hneď nerozsvietila, tak som to urobila znovu a voalaaa podarilo sa. Ale troška sú od toho špinavé ruky :-)
Led ventilkám nevadí keď sú trochu mokré, ale radšej ich do vody nedávajte. Ak sa zašpinili od nečistoty, napríklad bahno, kľudne si ich navlhčenou handričkou umyte.

modré led ventilky na kolesa zelene led ventilky na auto
Výhodou led ventilky je, že sa ľahko montujú namiesto čiapočky. Ešte treba spomenúť, že led ventilky, ktoré sú dlhšie, viac sa hodia na bicykel a tie menšie na auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *