Uverejnené Jeden komentár

Slovenská Pošta dobré skúsenosti s rýchlosťou doručenia

Zásielky zasielame denne dvomi kurierskymi Slovenská pošta a GLS kuriérom , musím pochváliť Poštu od začiatku podnikania modernizuje napríklad ručne písané šeky nahradilo elektronické EPH  , tým sa zlepšil aj čas doručenia zásielky zákazníkovi. 

Tu je štastika aká rýchla je naša pošta:

 

Doručenie Slovenskou poštou trvá 1-2 pracovné dni niekedy je to 3 je to dobrý kompromis medzi rýchlosťou a cenou.

Ďaľšie zaujímavé info sa týka náhodných udalostí:

  • Napríklad že cestou sa poškodilo balenie je to cca 0.3% odoslaných objednávok  čo je dobré , vtedy má spotrebiteľ právo neprevziať objednávku , najlepší spôsob je zavolať nám , väčšinou sme sa sa dohodli že ak balenia si prevezmú a  tovar mal poškodenie pošleme nový , s tým že hradíme poštovné aj na odoslanie toho starého .. Zákazník je rád že tovar má rýcho doma , nemusí čakať na opätovné odoslanie.
  • „Náhodné situácie prečo meškalo“ objednávku prevzala suseda alebo iný rodinný prislušník :) a zabudli informovať. Zriedka sa stalo že na pošte tovar už je len „poštárky“ zabudnú informovať.
  • Ani raz sa nestalo že tovar sa stratil (4 roky) wau ! , paráda , nestratil sa len meškal.

Pretože 94% tovaru máme na sklade je doručenie rýchle tak ako má byť

1 názor k “Slovenská Pošta dobré skúsenosti s rýchlosťou doručenia

  1. NEVIEM ako vynachvalit Vasu predajnu cosa tyka ponuky tovaru.BUDEM sa snazit co najviac zaujimat o Vas tovar,lebo tu som nasiel co potrebujem.Som elektrotech.v dochodku,a je to aj HOBBY.Tak ze stale nieco potrebujem a ču VAS zrejme aj najdem.Za spolupracu vopred dakujem JAN.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *