Sieťový stabilizovaný napájací zdroj 12V DC 120W, 10A

19.60

  • 12V 120W
  • pulzný
  • tienený kovový obal
  • ochrana proti skratu, prepätiu a prehriatiu

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: gbiz55004 Kategórie:

Popis

Vhodné pre napájanie LED pásikov, svetelnej a bezpečnostnej techniky. Pripojenie vstupných aj výstupných káblov pomocou svorkovnice. Pre priemyselné použitie.

 

  • pulzný
  • tienený kovový obal
  • ochrana proti skratu, prepätiu a prehriatiu
Vstupné napätie: 110V-230V AC (50/60Hz)
Výstupné napätie: 12V DC
Max. výstupný prúd: 10A
Max. výkon: 120W
Rozmery: 170 x 45 x 35 mm

Sieťový stabilizovaný napájací zdroj s výstupným napätím 12V DC a výstupným výkonom 120W až 10A je užitočný pre rôzne aplikácie. Tu sú niektoré najčastejšie spôsoby, ako sa tento zdroj využíva:

  1. Napájanie elektroniky: Tento zdroj je často používaný na napájanie rôznych elektronických zariadení, ako sú LED osvetlenie, bezpečnostné kamery, monitory, televízory, rádiá, reproduktory a podobne.
  2. Modelárstvo a RC zariadenia: Pre modelárstvo a diaľkové ovládanie (RC) vozidiel, lietadiel a člnov je tento zdroj ideálny na poskytnutie stabilného napájania pohonových motorov, prijímačov, servomotorov a ďalšieho príslušenstva.
  3. Počítačové zariadenia: Niektoré počítačové zariadenia alebo periférie môžu vyžadovať napájanie 12V DC, a preto je tento zdroj užitočný pre niektoré komponenty, ako napríklad externé diskové jednotky alebo ďalšie prídavné zariadenia.
  4. DIY projekty: Pre nadšencov v elektronike, DIY projekty a experimentovanie s rôznymi zariadeniami môže tento zdroj poskytnúť stabilné a spoľahlivé napájanie pre ich kreatívne projekty.
  5. Automobilové aplikácie: V niektorých prípadoch sa tento zdroj používa aj vo vozidlách, najmä v prípadoch, keď je potrebné napájanie pre doplnkové zariadenia alebo pre údržbu a opravy.
  6. Komunikačné zariadenia: Pre rôzne druhy komunikačných zariadení, ako sú napríklad bezdrôtové routery, zosilňovače signálu a podobne, môže byť tento zdroj dôležitým zdrojom napájania.

Toto je len niekoľko príkladov, ako sa tento sieťový stabilizovaný zdroj s výstupným napätím 12V DC, 120W až 10A môže využívať. Jeho využitie závisí od konkrétneho typu zariadenia a potrieb užívateľa. Dôležité je vždy sledovať maximálny prúd a výkon zdroja, aby sa zabránilo preťaženiu a poškodeniu pripojených zariadení.

Možno by sa Vám páčilo…