Led obojok pre Vášho miláčika

6.00

Bojíte sa večer o Vášho miláčika  aby sa mu nič nestalo? Dajte mu na krk led obojok v modrej farbe, ktorý slúži nie len ako dekorácia pre zvieratko, ale je aj  skvelým reflexným prvkom, ak ste s ním vonku či na prechádzke. Led obojok ho dobre osvetlí a vy viete, kde je Váš miláčik.

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 00040 Kategórie:

Popis

Názov: Led obojok pre Vášho miláčika

LED obojok je skvelým doplnkom pre vašich miláčikov, ktorý zabezpečí ich viditeľnosť a bezpečnosť pri prechádzkach vo večerných hodinách. Tento obojok poskytuje dostatočné osvetlenie, aby ste boli viditeľní aj vo tmavých a zhoršených svetelných podmienkach.

Jednou z výhod LED obojka je možnosť nastavenia svetelného režimu. Môžete si vybrať medzi trvalým svietením alebo blikaním, a to jednoduchým stlačením vypínača na obojku. Toto nastavenie umožňuje prispôsobiť obojok podľa vašich preferencií a potrieb.

Obojok je vyrobený z kvalitného nylonu, čo zaručuje jeho odolnosť a trvanlivosť. Šírka obojka je približne 2,5 cm a dĺžka je nastaviteľná až do približne 50 cm, čo zaisťuje pohodlné a prispôsobiteľné nosenie pre rôzne veľkosti zvierat.

Inštalácia obojka je veľmi jednoduchá. Svojmu miláčikovi ho môžete ľahko nasadiť a odstrániť pomocou zapínacieho mechanizmu na obojku. Ovládanie obojka je tiež pohodlné – jednoducho stlačte spínač na LED svetlo a vyberte si medzi režimami zapnutého svietenia, blikania alebo vypnutia.

Napájanie obojka je zabezpečené 2 x CR2032 batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Tieto batérie poskytujú dostatočnú výdrž, aby ste mohli využívať obojok počas dlhšieho časového obdobia a jednoducho ich môžete vymeniť, keď je to potrebné.

Celkovo je LED obojok praktickým a bezpečným doplnkom pre vašich miláčikov, ktorý im poskytuje viditeľnosť a zvyšuje ich bezpečnosť pri prechádzkach vo večerných hodinách. Jeho jednoduchá inštalácia, ovládanie a výdrž batérií robia z tohto obojka skvelý nástroj pre každého majiteľa domácich zvierat.

 

Led obojok skvele osvetlí Vášho miláčika večer,  keď ste s ním  vonku, na prechádzke, pretože pomáha udržať vás a vášho miláčika v bezpečí pri chôdzi.

Ak sa bojíte o Vášho psíka, že vám niekde utečie, jednoducho mu nasaďte led obojok pre lepšiu viditeľnosť. Slúži ako reflexný prvok aj ako dekorácia na zvieratko.

Led si môžte nastaviť podľa vášho želania- stále svietenie alebo blikanie jednoduchým stlačením vypínača na led obojku

  • O led obojku ako aj video si môžete prezrieť tu:
  • Z akého materiálu je vyrobený led obojok?
  • Led obojok je vyrobený z kvalitného nylonu
  • Šírka led obojka je : 2,5 cm
    Dĺžka je nastaviteľná : cca do 50 cm
  • Led obojok sa ľahko používa a nosí, pretože váži iba pár gramov. Taktiež ho ľahko dáte dole prostredníctvom zapínania na led obojku
  • Led obojok sa jednoducho  ovláda stlačením spínača na led svetlo:  ON /BLIKANIE / OFF
  • Led obojok sa napája 2 x * CR2032 batérie,  ktoré sú súčasťou balenia
  • Led obojok sa dá ľahko umývať, po odstránení  boxu pre batérie

Balenie obsahuje:

Balenie obsahuje 1  x LED obojok s batériami

 

Pomôcka pre osvetlenie psíkov – led obojok ( blog )