Čelová lampa so senzorom pohybu

19.00

  • COB LED s vysokou svietivosťou
  • Elastický pásik s nastaviteľnou dĺžkou
  • Pásik sa môže vyprať, v dvoch farbách (čierna/sivá)
  • Hlava sa dá sklopiť o 60°
  • Tlačidlá odolné voči prachu a vode
  • Vstavaný Li-ion akumulátor (1200 mAh)
  • MicroUSB konektor (kábel je súčasť balenia)
Katalógové číslo: 18607 gbz Kategórie:

Popis

Zdroj svetla: 1 ks COB LED
Svietivosť: ~ 120 Lumen
Napájanie: Li-ion akumulátor (1200 mAh)
Sklopná hlava: 60° smerom nadol
Rozmer tela lampy 6 x 3,5 x 4 cm
Hmotnosť tela lampy: 55 g
Materiál lampy: Plast
Farba lampy: Čierna / sivá
Obvod pásika (min-max): 42 – 60 cm
Farba pásika: Čierna / sivá
Konektor: MicroUSB (kábel je súčasť balenia)
Dĺžka kábla: 30 cm

Čelová lampa je praktické svietidlo, ktoré sa nosí na hlave a poskytuje rukám voľnosť pohybu. Je vybavená jednou COB LED žiarovkou, ktorá poskytuje zdroj svetla. Svietivosť lampy je približne 120 lúmenov, čo znamená, že je dostatočne jasná na osvetlenie okolia.

Lampa je napájaná pomocou Li-ion akumulátora s kapacitou 1200 mAh. Tento akumulátor je zabudovaný priamo do lampy a je dobíjateľný pomocou MicroUSB konektora. Kábel na nabíjanie je súčasťou balenia a má dĺžku 30 cm.

Telo lampy je vyrobené z plastu a má rozmery 6 x 3,5 x 4 cm, čo ju robí malou a ľahkou. Má hmotnosť 55 g, takže ju je pohodlne možné nosiť na hlave. Lampu je možné sklopiť o 60° smerom nadol, čo umožňuje nastavenie uhla osvetlenia podľa potreby.

Lampa je vybavená senzorom pohybu, pomocou ktorého môžete zapnúť/vypnúť lampu. V tme nemusíte hľada tlačidlo na zapnutie, stačí len potiahnuť ruku pred lampou pre zapnutie/vypnutie . Aktívny stav pohybového senzora signalizuje modré svetlo.

Čelová lampa je dodávaná s elastickým pásikom, ktorý je nastaviteľný podľa veľkosti hlavy. Pásik je tiež možné vyprať.

Lampa má tri režimy osvetlenia: slabé svetlo, extra silné svetlo a blikanie. Tieto režimy umožňujú prispôsobiť osvetlenie rôznym situáciám a potrebám.

Tlačidlá na lampách sú odolné voči prachu a vode, čo znamená, že lampa je odolná voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a môže byť používaná aj v daždi alebo v prachovitých prostrediach.

Celkovo je čelová lampa praktickým a všestranným svietidlom s vysokou svietivosťou, pohodlným pásikom a dostatočne dlhým výdržom batérie. Je vhodná pre rôzne aktivity, ako je kempovanie, turistika, opravy, práca v tme a ďalšie podobné situácie, kde potrebujete voľné ruky a dobré osvetlenie.

 

3 režimy svietenia čelovky:

  • Slabé svetlo
  • Extra silné svetlo
  • Blikanie

Možno by sa Vám páčilo…