Smart Wi-Fi čierny univerzálny infračervený ovládač s USB

21.50

  • Wi-Fi technológia
  • 360° ovládanie
  • Diskrétna čierna farba
  • Kompaktný rozmer
  • Protišmyková gumená podložka
  • Amazon Alexa, Google Home a IFTTT kompatibilita
  • Ostatným v rámci programu môžete udeliť prístup k správe jednotlivých zariadení.
  • Kombinácia týchto možností je možná akýmkoľvek spôsobom, jediným limitom je vaša fantázia.
  • V balení MicroUSB – USB kábel
Katalógové číslo: 55377 gbz Kategórie:

Popis

Smart Wi-Fi univerzálny infračervený ovládač – USB je kompaktné zariadenie, ktoré umožňuje ovládanie rôznych elektronických zariadení pomocou infračerveného signálu. Jeho napájacie napätie je 5V s prúdom 0,6 A, a môže byť pripojený cez USB port.

Tento ovládač je vybavený inteligentnou Wi-Fi technológiou, čo umožňuje ovládanie zariadení na diaľku pomocou smartfónu alebo iného zariadenia s pripojením na internet. Je schopný ovládať zariadenia na základe rôznych udalostí, čo znamená, že môže byť programovaný na automatické vykonávanie určitých akcií v závislosti od nastavených podmienok.

Pomocou ovládania v aplikácii môžete dokonca zapínať a vypínať svoje zariadenia súčasne, čo je výhodné napríklad pre televíziu, domáce kino, vnútornú jednotku, ale môže byť vhodné aj pre ovládanie klimatizácií. , LED pásiky, ventilátory a mnoho ďalších zariadení. Zapnite si pri odchode domov klimatizáciu, aby vás po príchode domov v lete vítal chladný dom. Zariadenie je schopné vyžarovať infračervený signál v 360°, takže dokáže ovládať zariadenia v celej miestnosti. Na jeho napájanie postačuje štandardný 5V USB port (v prípade potreby možno použiť aj s napájacím adaptérom).

Tento ovládač je určený na použitie v rozsahu teplôt medzi 10 a 50°C, čo znamená, že je vhodný pre bežné domáce prostredie. Jeho rozsah ovládania je maximálne 5 až 6 metrov, čo umožňuje pohodlné ovládanie zariadení aj zo vzdialenejších miestností.

Trieda ochrany tohto ovládača je IP20, čo znamená, že je chránený pred vniknutím pevných predmetov s priemerom väčším ako 12,5 mm. Je dôležité mať na pamäti, že táto trieda ochrany nezaručuje ochranu proti vniknutiu vody alebo iných tekutín.

Rozmer ovládača je približne Ø63 x 27 mm, čo znamená, že je kompaktný a ľahko prenositeľný. Jeho čierna farba prispieva k elegantnému a modernému vzhľadu.

Tento Smart Wi-Fi univerzálny infračervený ovládač – USB je praktickým a všestranným nástrojom, ktorý umožňuje pohodlné ovládanie elektronických zariadení pomocou smartfónu a Wi-Fi pripojenia. Vďaka svojim funkciam a kompaktnému dizajnu je ideálnym doplnkom pre moderné domácnosti.

Ďaľšie vlastnosti produktu zakúpeného v eshope www.zarucene.sk:

Napájacie napätie: USB 5V – 0,6 A
Konektor: MicroUSB
Sieťové pripojenie: Wifi 2.4 GHz – 802.11b/g/n
Applikácia: TuyaSmart (si môžete bezplatne stiahnuť z nižšie uvedeného odkazu)
Integrácia inteligentnej domácnosti: Amazon Alexa,
Google Home,
Apple HomeKit(len Siri)
Kompatibilný softvér telefónu: IOS 6.0+ / Android 2.3+
Ovládania na základe udalosti: Áno
Prevádzkové prostredie: 10 – 50°C
Rozsah ovládania: max. 5 – 6 m
Trieda ochrany: IP20
Rozmer: Ø63 x 27 mm
Farba: čierna
Kábel v príslušenstve: Áno, 100 cm
Farba kábla: Biela
Materiál: Plast
Hmotnosť: ~50 g

Možno by sa Vám páčilo…