Nástenné hodiny v tvare panvice s volským okom – zelené, modré, žlté

14.00

  • Možnosť vybrať v troch farebných prevedeniach: žlté, zelené, alebo modré
  • Energicky úsporné
  • Ručičky sú  v tvare nožíka a vidličky
  • Ucho na zavesenie
  • Balené v krabici
Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni
Katalógové číslo: W1060C gbz Kategórie: ,

Popis

Nástenné hodiny v tvare panvica sú jednou z najzaujímavejších a originálnych ozdôb pre vašu kuchyňu alebo jedáleň. Tento netradičný dizajn hodín je istým spôsobom vtipný, no zároveň aj praktický. Hodiny kombinujú funkčnosť a estetiku v jednom.

Nástenné analógové hodiny v tvare panvice na batériu AA, môžu byť moderným a praktickým doplnkom aj vo Vašej kuchyni. Skvelá dekorácia, ktorá určite zaujme každého. Vďaka svojmu dizajnu Vás oklame, že vyzerá presne ako volské oko pripravené v klasickej panvici. Hodinové a minútové ručičky sú štýlovo nahradené vidličkou a nožíkom. Vďaka “ uchu “ na panvice sa nástenné hodiny dajú zavesiť.

Vhodné aj ako darček :-)

Hlavné výhody:

  • Veľkosť hodín je primeraná a ich ciferník je jasne čitateľný. Hneď na prvý pohľad je zrejmé, že tieto hodiny sú inšpirované kuchynskou tématikou. Ich ciferník je v tvare panvice, kde každá hodinová šípka predstavuje vidličku. Táto jedinečná kombinácia dáva hodinám osobitý šarm a robí ich výrazným prvkom v miestnosti.
  • Hodiny majú presný a spoľahlivý časový strojček, čo zaručuje presný priebeh času. Sú tiché, takže vám nebudú rušiť pokoj vášho domova. Okrem toho sú vybavené jednoduchým systémom nastavenia času, takže si môžete ľahko upraviť hodiny podľa vašich potrieb.
  • Nástenné hodiny v tvare pánev sú skvelým doplnkom pre každú domácnosť. Okrem praktického využitia ako časovač, pridávajú do interiéru originalitu a štýl. Tento unikátny dizajn vzbudzuje záujem a spôsobuje úsmev na tvári každého, kto ich uvidí.
  • Celkovo vzaté, nástenné hodiny v tvare pánev sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú netradičný a originálny spôsob, ako ozdobiť svoju kuchyňu alebo jedáleň. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, majú presný priebeh času a ich jedinečný dizajn určite upúta pozornosť každého návštevníka

 

Zdroj energie: 1 x AA batérie (nie sú v balení)
Materiál: Plast
Farba: Zelená, modrá, alebo žltá
Rozmer: 360 x 187 x 45 mm
Hmotnosť: ~320 g

Ďalšie informácie

Farba

Zelena, Žltá, Modrá

Možno by sa Vám páčilo…