Skrytá zabudovateľná zástrčka + USB – biela

35.00

  • Skrytá zabudovateľná zástrčka  s USB konektorom
  • Vhodná na 230V
  • Biele prevedenie
  • Dĺžka kábla 1,5m

 

 

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 20461WH gbz Kategórie: ,

Popis

Skrytá, zabudovaná zástrčka v bielom prevedení, zakúpená v eshope www.zarucene.sk, je vhodná na použitie v domácnosti alebo v kancelárii s plastovým telom a vysokovýkonným USB konektorom. Vynikajúci pomocník, ak chcete mať aj Vy Váš stôl vždy usporiadaný a zároveň funkčný. Z USB konektoru si môžete jednoducho nabíjať svoj mobilný telefón, tablet alebo iné digitálne zariadenia. Do zásuvky nepripájajte ďalšie predlžovačky!Nepoužívajte zakryto! Zástrčka je vhodná len na použitie v interiéri.

  • 1 ks 230 V zástrčka
  • 1 ks vysokovýkonný USB konektor
Prevádzkové napätie: 230 V
Max. sila prúdu: 16 A
Sila prúdu USB: 2,1 A
Max. zaťaženie: 3680 W
Dĺžka kábla: 1,5 m
Typ kábla: H05VV-F 3G1,5 mm² (3 x 1,5 mm²)
Montážny rozmer: 60 mm
Montážna hĺbka: 90 mm
Farba: Biela

Ak hľadáte praktické a užitočné riešenie pre svoju domácnosť alebo kanceláriu, Skrytá, zabudovaná zástrčka v bielom prevedení je vynikajúcou voľbou pre Vás. k, táto zástrčka má plastové telo a vysokovýkonný USB konektor, ktorý Vám umožní jednoducho a pohodlne nabíjať svoje mobilné telefóny, tablety alebo iné digitálne zariadenia.

S touto zástrčkou už nebudete musieť používať ďalšie predlžovačky, čím sa vyhnete chaosu z kablami a zároveň zachováte usporiadaný a funkčný stôl. Vďaka svojmu bielému prevedeniu, táto zástrčka sa dokonale hodí do každej moderné a vkusnej domácnosti alebo kancelárie.

Skrytá, zabudovaná zástrčka je vynikajúcim pomocníkom pre každého, kto chce mať svoj stôl usporiadaný a pritom funkčný. Táto zástrčka sa môže používať v interiéri a je vhodná na použitie doma alebo v kancelárii. Nepoužívajte ju zakrytú a dôkladne dodržiavajte návody a upozornenia uvedené v manuáli.

V balení získate 1 ks 230 V zástrčku a 1 ks vysokovýkonný USB konektor. Preto ak hľadáte praktické riešenie pre svoje digitálne zariadenia, Skrytá, zabudovaná zástrčka v bielom prevedení je skvelou voľbou pre Vás.

Možno by sa Vám páčilo…