Vstavaná napájacia autozásuvka 1x/2x prípojka

8.5011.50

  • 1x/2x 12V prípojka do auta,karavanu,lode
  • Vstup: 12V
  • Výstup: 1/2x 12V (max. 15A)
  • Dĺžka kábla: 20 cm
Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni
Katalógové číslo: rb115 Kategórie:

Popis

Vstavaná samotna alebo dvojitá zásuvka zapaľovača 12V vhodná na použitie v autách, motorkách,karavanoch, mopedoch, štvorkolkách, skútroch a lodiach.

Vlastnosti produktu:

12V zásuvka zapaľovača cigariet umožňuje jednoduché pripojenie vašich elektrických zariadení na napájanie vozidla v obytnom automobile, osobnom aute, dodávke, lodi, kufri atď.
Vďaka vstavanej zástrčke je zásuvka plne vodotesná a odolná voči meniacim sa poveternostným podmienkam. Môžete napájať  230V menič, rádio,TV, osvetlenie, spotrebiče do karavanu,lode napríklad chladničku.Technické dáta:

  • Vstup: 12V
  • Výstup: 1/2x 12V (max. 15A)
  • Dĺžka kábla: 20 cm
  • Rozmery: 60 mm x 85 mm x 43 mm
  • Čierna farba
  • Plastové obaly

Výhody a využitie vstavanej samostatnej alebo dvojitej zásuvky zapaľovača 12V sú veľmi praktické a mnohostranné. Táto zásuvka zapaľovača poskytuje jednoduchý a spoľahlivý spôsob, ako pripojiť rôzne elektrické zariadenia k napájaniu v aute, motorkách, karavanoch, mopedoch, štvorkolkách, skútroch a lodiach. Medzi hlavné výhody tohto produktu patria:

  1. Jednoduchá inštalácia: Vstavaná zásuvka zapaľovača je ľahko inštalovateľná a nevyžaduje žiadne komplikované postupy alebo inštalácie. Stačí ju zapojiť do existujúcej zásuvky zapaľovača v aute, lodi alebo karavane a je pripravená na použitie.
  2. Vodedodolnosť: Táto zásuvka zapaľovača je vodotesná, takže môžete byť istí, že vaše zariadenia budú chránené pred poškodením v daždivých alebo vlhkých podmienkach.
  3. Odolnosť voči poveternostným podmienkam: Vďaka robustnému plastovému obalu zásuvka zapaľovača dokáže odolať  teplotám a poveternostným podmienkam na Slovensku.
  4. Všestrannosť: Vstavaná zásuvka zapaľovača poskytuje jednoduchý spôsob, ako napájať rôzne zariadenia vrátane meničov, rádií, televízorov, osvetlenia, chladničiek a ďalších spotrebičov.
  5. Maximálny výstupný výkon: S maximálnym výstupným výkonom 15A je táto zásuvka zapaľovača dostatočne výkonná na pripojenie väčšiny zariadení , pred zásuvku umiestnite poistku.

Celkovo, táto vstavaná samostatná alebo dvojitá zásuvka zapaľovača 12V je praktický a univerzálny doplnok pre všetkých majiteľov áut, motocyklov, karavanov, lodí a iných vozidiel, ktoré potrebujú spoľahlivý a jednoduchý spôsob na napájanie elektrických zariadení.

Ďalšie informácie

Počet otvorov

1x, 2x

Možno by sa Vám páčilo…