Praktický USB adaptér vhodný na nabíjanie do cigaretového zapaľovača

5.00

Praktický pomocník do cigaretového zapaľovača, ktorý ponúka nabíjanie dvoch USB zariadení súčasne.

 

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 00143 Kategórie:

Popis

Predstavujeme vám USB adaptér do cigaretového zapaľovača, ktorý je skvelým spoločníkom pre nabíjanie vašich elektronických zariadení, ako sú Apple iPhone4, iPhone3 / 3S, iPod nano, iPod classic, iPod touch, GPS, iPad a ďalšie USB nabíjací zariadenia.

Hlavné vlastnosti:

  1. Kompatibilita: Tento USB adaptér je špeciálne navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s rôznymi Apple zariadeniami, ako aj s ďalšími USB nabíjacími zariadeniami. Môžete ho bez problémov používať pre iPhone4, iPhone3 / 3S, iPod nano, iPod classic, iPod touch, GPS, iPad a podobné zariadenia.
  2. Jednoduchá inštalácia: Inštalácia tohto adaptéra je veľmi jednoduchá. Stačí len vsunúť adaptér do cigaretovej prípojky vášho auta a následne pripojiť USB zariadenie, ktoré chcete nabíjať. Vďaka tomu môžete získať prístup k nabíjaniu svojich elektronických zariadení kedykoľvek potrebujete.
  3. Vstupné a výstupné napätie: Adaptér pracuje s vstupným napätím od 12V do 16V, čo je bežné napätie v automobile. Jeho výstupné napätie je 5V s prúdom 1 A, čo zabezpečuje efektívne a rýchle nabíjanie vášho zariadenia.
  4. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť: S rozmermi 4 x 2,5 cm a hmotnosťou iba 12 g je tento adaptér prenosný a nezaberá veľa miesta vo vašom aute.
  5. Dva USB porty: Adaptér disponuje dvoma USB portami, čo vám umožňuje súčasne nabíjať až dve zariadenia naraz, čo je praktické najmä na dlhších cestách.
  6. Elegantný dizajn: USB adaptér je čiernej farby, čo mu dodáva elegantný a vkusný vzhľad.

Balenie obsahuje:

V balení nájdete 1 x Dual USB adaptér do cigaretového zapaľovača, ktorý vám umožní pohodlne nabíjať vaše zariadenia v aute a zaručí, že budete vždy pripojení a pripravení na akékoľvek cesty či dobrodružstvá.

Tento USB adaptér je skvelým doplnkom do vášho auta, kancelárie či domu, umožňujúcim vám nabíjať vaše obľúbené zariadenia rýchlo a efektívne. S jeho praktickými funkciami a kompatibilitou so širokou škálou zariadení, budete mať istotu, že vaše elektronické zariadenia budú vždy plne nabité a pripravené na použitie.

 

 

USB adaptér do cigaretového zapaľovača