Nastaviteľná lupa s LED osvetlením 130 mm

90.00

Lupa s osvetlením je dokonalým riešením pri práci na jemných detailoch nechtov, elektroniky, make-upu, pečiatok, hodiniek alebo pri modelárskych prácach, či inom hobby.

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 00478-10797 Kategórie:

Popis

Niekedy potrebujete pri svojej práci trochu viac svetla a zväčšenie drobných častí. Lupa s osvetlením je dokonalým riešením pri práci na jemných detailoch nechtov, elektroniky, make-upu, pečiatok, hodiniek alebo pri modelárskych prácach, či inom hobby.

Pri presných prácach sa nie vždy môžete spoliehať iba na svoje oči. Určite budete potrebovať kvalitnú zväčšovaciu lupu s osvetlením. Navyše je oveľa jednoduchšie objaviť drobné detaily pod viacbodovým LED osvetlením. Náš produkt je nesmierne flexibilný vzhľadom nato, že je možné na niekoľkých miestach zafixovať žiadanú pozíciu a výšku. Tento praktický doplnok sa dá kdekoľvek jednoducho namontovať.

  • Vysoká svietivosť, Úsporné LED osvetlenie:

 

LED: 9 W (45 LED)
Svietivosť: 800 lumen
Farba: studená biela

 

  • Hlavica lupy: Šošovku je možné vybrať podľa potreby z 3 rôznych typov, vďaka „Easy-Click-Ring“ systému je ich možné rýchlo a jednoducho meniť.
    Šošovku chráni pred poškodením praktický kryt, ktorý zabráni prípadnému poškodeniu alebo znečisteniu šošovky. Kryt je možné jednoducho otvoriť a zatvoriť.
    Hlavicu je možné jednoducho nastaviť v ľubovoľnom uhle a výške pomocou jednej ruky.
  • Držiak:Držiak je pevný a bezpečný, má na sebe proti šmykové plošky, ktoré uľahčujú prácu a zvyšujú bezpečnosť pri práci s lupou.
    Vypínač je umiestnený na držiaku a je jednoducho dosiahnuteľný jedným pohybom ruky.
  • Otočná hlavica:
  • Sklápacia hlavica: Sklápacia hlavica zabezpečuje pre užívateľa maximálne pohodlie pri práci.
Max. dĺžka: 1180 mm

 

  • Kovová príchytka na stôl: Kovová príchytka na stôl zabezpečuje bezpečné a stabilné uchytenie, umožňuje jednoduché a rýchle uchytenie lupy na akýkoľvek povrch.

Technické údaje:

Zväčšovacia šošovka: 5″ (13 cm)
Napätie: AC 230V – 50 Hz
Farba: biela
hrúbka: 10 – 63 cm
Max. dĺžka: 1180 mm

Zväčšovacia šošovka nie je v balení, je potrebné ju zvlášť objednať.