Nastaviteľná lupa s osvetlením

47.50

Pri presných prácach sa nie vždy môžete spoliehať iba na svoje oči, určite budete potrebovať kvalitnú zväčšovaciu lupu s osvetlením. Navyše je oveľa jednoduchšie objaviť drobné detaily pod viacbodovým LED osvetlením.

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 00477-10796 Kategórie:

Popis

Niekedy potrebujete pri svojej práci trochu viac svetla a zväčšenie drobných častí. Lupa s osvetlením jedokonalým riešením pri práci na jemných detailoch nechtov, elektroniky, make-upu, pečiatok, hodiniek alebo pri modelárskych prácach, či inom hobby.

Pri presných prácach sa nie vždy môžete spoliehať iba na svoje oči, určite budete potrebovať kvalitnú zväčšovaciu lupu s osvetlením. Navyše je oveľa jednoduchšie objaviť drobné detaily pod viacbodovým LED osvetlením. Náš produkt je nesmierne flexibilný vzhľadom nato, že je možné na niekoľkých miestach zafixovať žiadanú pozíciu a výšku. Tento praktický doplnok sa dá kdekoľvek jednoducho namontovať.

Vysoká svietivosť, Úsporné LED osvetlenie:

LED:
4 W (36 LED)
Svietivosť:320 lumen
Farba:studená biela

Hlavica lupy: Šošovku je možné vybrať podľa potreby z 3 rôznych typov, vďaka „Easy-Click-Ring“ systému je ich možné rýchlo a jednoducho meniť.
Šošovku chráni pred poškodením praktický kryt, ktorý zabráni prípadnému poškodeniu alebo znečisteniu šošovky. Kryt je možné jednoducho otvoriť a zatvoriť.
Hlavicu je možné jednoducho nastaviť v ľubovoľnom uhle a výške pomocou jednej ruky.

Držiak:Držiak je pevný a bezpečný, má na sebe proti šmykové plošky, ktoré uľahčujú prácu a zvyšujú bezpečnosť pri práci s lupou.
Vypínač je umiestnený na držiaku a je jednoducho dosiahnuteľný jedným pohybom ruky.

Otočná hlavica:Sklápacia hlavica zabezpečuje pre užívateľa maximálne pohodlie pri práci.

Sklápacia hlavica:Sklápacia hlavica zabezpečuje pre užívateľa maximálne pohodlie pri práci.

Uhol sklonu:0 – 50°
Max. dĺžka:460 mm

Zväčšovacia šošovka:
4″ (10 cm)
Napätie:AC 230V – 50 Hz Farba:biela

Zväčšovacia šošovka nie je v balení, je potrebné ju zvlášť objednať.