HT Teplomer s 2x senzormi na meranie teplotnej diferencie

43.00

Zmerajte teplotu v dvoch samostatných priestoroch a určite ich rozdiel.

Na sklade dodanie 1-2 pracovné dni

Katalógové číslo: 00434 Kategórie:

Popis

HT teplomer je vybavený dvoma samostatnými teplotnými senzormi pre  meranie teplotného rozdielu. Napríklad vnútorný priestor voči vonkajšku alebo rozdiel – teplotnú diferenciu medzi dvomi priestormi. Prístroj zobrazuje obe hodnoty teploty súčasne, vhod príde funkcia T1-T2, kedy sa zobrazí rozdiel dvoch teplôt, respektíve teplotná diferencia.

Technické parametre HT teplomer:

  • Podporované jednotky teploty: ℃/F/K
  • Funkcie: MIN- MAX, T1 mínus T2.
  • Najmenšia teplotná jednotka: 0.1℃ – teplota je zobrazená s  jedným desatinným miestom
  • Rozsah je odporúčaný :-100℃ + 400℃ (max -200 až 1300℃)
  • Rozmery: 14.4 x 5.2 x 3.2 cm
  • Napájanie: 9V (je súčasťou balenia)

Návod a ďalšie vlastnosti teplomeru:

Umiestnite 9 Voltovú batériu do prístroju na zadnom kryte.

Zapojte jednu alebo dve teplotné sondy do prislušných portov na prednej strane

Pri zapájaní teplotnej sondy treba dodržať zhodnú polaritu  inak nebude ukazovať správne hodnoty teploty. Plus kladný pól je vyznačený  na teplotných sondách i na prístroji.

Červené tlačidlo slúži pre zapnutie prístroju (podsvietenie trvá 5 sekúnd, pre opätovné aktivovanie podsvietenia je treba prístroj znovu zapnúť)

℃/F/K je tlačidlo pre zmenu jednotiek teploty ℃ – stupne teploty Celzia , F – fahrenheit stupne, K – Kelvinov. Štandartne nastavené je  ℃  stupne teploty Celzia.

T1-T2 je teplotná diferencia, čiže teplotný rozdiel. Po stlačení tlačítka prístroj vypočíta teplotný rozdiel medzi teplotným senzorom 1 a teplotným senzorom 2

MIN MAX zaznamená minimálnu a maximálnu teplotu.

Teplotné čidlá sú RAW, čiže na konci teplotnej sondy je umiestený nechránený aktívny snímač. Zaznamenáva rýchlo teplotu a pomerne rýchlo sa ustaľuje. Prístroj nie je vhodný na meranie teploty vo vodivých kvapalinách. Na meranie kvapalín je potrebný chránený senzor.